Over

Obesitas Platform is een online platform dat alle informatie rondom obesitas op toegankelijke wijze beschikbaar maakt voor zorgverleners actief in obesitaszorg. De website verzamelt nieuws van relevante websites op het gebied van obesitas. In de vorm van artikelen en video’s worden de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten o.a. van (internationale) congressen gedeeld.

Initiatiefnemer van het Obesitas Platform is MEDonline; een bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van online medische educatie. MEDonline heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en beheren van innovatieve internettoepassingen voor wetenschappelijke verenigingen. Pijlers zijn (innovatieve) techniek, content en communicatie.

Partners

De inhoud van het Obesitas Platform komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door educational grants van:

Novo Nordisk zet al 95 jaar nieuwe ontwikkelingen in gang om o.a. diabetes en obesitas en andere ernstige chronische aandoeningen te verslaan.

Sinds 2003 streeft Goodlife er naar om specialistische geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen toegankelijk te maken voor patiënten in de Benelux.

Johnson & Johnson is een van de grootste bedrijven ter wereld op gebied van gezondheidszorg. Al 125 jaar lang staan de behoeften van de mensen bij ons centraal en dragen wij de verantwoordelijkheid voor hun welzijn

Al sinds 1840 ontwikkelt en vervaardigt seca precisiemeetsystemen en -weegschalen van de hoogste kwaliteit. Vandaag de dag mag seca zich de wereldmarktleider noemen op het gebied van medische meetsystemen en weegschalen.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via contact@obpl.nl
© 2022 Obesitas Platform
Scroll naar top

Deze website is primair bedoeld voor zorgprofessionals